Orë pune: e hënë - e premte 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 70 259 599
Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
[email protected]
Na dërgoni një email
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dëshira juaj është detyra jonë

 
 
 
 
 
 
 

vite përvojë me një ekip profesionistësh

 
 
 

Ndërtojmë të ardhmen tuaj

 
‘Blero-Fix’ është kompani ndërtimi me përvojë të madhe dhe staf profesional. Është një nga kompanitë më të suksesshme në vendin tonë.
 
“Blero-Fix” ka gjithsej 300 punonjës, staf profesional nga pas vetes dhe ka një numër të madh objektesh. Më shumë se 30 objekte dhe rreth 350 shtëpi individuale si dhe ndërtimin e 5 urave në pjesën Kërçovë-Strugë.

Aktualisht bashkë-investitorë në “Complex Planet”.
 
 
 
 
 
 
 

Shërbime

 

Shërbimet tona

 

Çfarë punojmë

 
 
 
 
 
 

NDËRTIM – ÇELËS NË DORË

 
 
 
 
 
 
 
 

FASADË

 
 
 
 
 
 
 
 

PATINIM

 
 
 
 
 
 
 
 

MURESH

 
 
 
 
 
 
 
 

LYERJE BETON

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KENI NEVOJË PËR IDE DHE REALIZIM

 
 
 
 
 
 
+389 70 259 599
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merrni risi