Orë pune: e hënë - e premte 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 70 259 599
Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
[email protected]
Na dërgoni një email
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbime

 
 
 
 
 
 

Ndërtim – çelës në dorë

 
Realizimi i një projekti të plotë nga fillimi deri në fund, duke përfshirë mbikëqyrjen deri në çelës në dorë.
 
 
 
 
 
 
 

Fasada

 
Ekip ekspertësh profesionistë për ndërtimin e fasadave nga arbiba, të ndërtesave dhe shtëpive individuale
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patinim Muresh

 
Patinim i sipërfaqe të brendshme deri në pamjen perfekte të shtëpisë tuaj.
 
 
 
 
 
 
 

Lyerje

 
Lyerje profesionale me materialet më cilësore për të mbrojtur muret tuaja të brendshme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shtresë betoni

 
Vendosja makinerie e dyshemesë në sipërfaqe të mëdha, për një periudhë të shkurtër. Me cilësi dhe efikasitet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbime

 

Shërbimet tona

 

Çfarë bëjmë

 
Ndërtojmë shumë më tepër se vetëm beton dhe çelik; ndërtojmë marrëdhënie afatgjata. Ne i ndihmojmë klientët tanë me projektet e tyre nga koncepti deri në përfundim.
 
Ekipi ynë i para-ndërtimit i ndihmon pronarët të planifikojnë projektin e tyre duke ofruar buxhete të sakta, duke zhvilluar plane të ekzekutimit të projektit dhe duke krijuar një plan komunikimi që përfshin të gjithë palët e interesuara.
 
Kur mendojmë për zgjidhje për cilindo nga projektet tona, qasja jonë është e thjeshtë ... Të jemi një partner produktiv gjatë fazës para ndërtimit, të zhvillojmë një plan të qartë të ekzekutimit të projektit për të siguruar suksesin e projektit dhe për të ruajtur një nivel cilësie pa kompromis gjatë përfundimin e projektit.
 
Blero Fix punon në projekte unike të specializuara. Kjo përfshin gjithçka, nga ndërtimet e brendshme dhe të jashtme deri tek rivitalizimi i ndërtesave dhe projekteve.