photo

Работно време: Пон-Петок 08-16

Услуги

Girl in a jacket

Градба - клуч на рака

Реализација на целосен проект од почеток до крај, вклучувајќи надзор се до клуч на рака.

Girl in a jacket

Фасада

Стручен тим од професионалци за изведба на фасади од арбиб, на згради и индивидуални куќи.

Girl in a jacket

Глетување

Глетување на внатрешни површини до перфектен изглед на вашиот дом.

Girl in a jacket

Молерај

Професионално молерисување со најквалитетни материјали за заштита на вашите внатрешни ѕидови.

Girl in a jacket

Кошулица

Машинско поставување на кошулица на големи површини, за краток период. Квалитетно и ефикасно.

Girl in a jacket
Што работиме

Услуги

Градиме многу повеќе од само бетон и челик; градиме долгогодишни врски. Им помагаме на нашите клиенти со нивните проекти од концепт до завршување.

Нашиот тим за предконструкција им помага на сопствениците да го планираат својот проект со испорачување на точни буџети, развивање планови за извршување на проекти и креирање комуникациски план кој ги одржува вклучени сите засегнати страни.

Кога размислуваме за решенија за кој било од нашите проекти, нашиот пристап е едноставен... Да бидеме продуктивен партнер за време на фазата на предконструкција, да развиеме јасен план за извршување на проектот за да обезбедиме успех на проектот и одржуваме бескомпромисно ниво на квалитет во текот на завршувањето на проектот.

Blero fix работи на уникатни специјализирани проекти. Ова вклучува сè, од внатрешни и надворешни градби, до ревитализација на згради и проекти.