Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 70 259 599
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
[email protected]
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
 
 
 
 
 

Градба - клуч на рака

 
Реализација на целосен проект од почеток до крај, вклучувајќи надзор се до клуч на рака.
 
 
 
 
 
 
 

Фасада

 
Стручен тим од професионалци за изведба на фасади од арбиб, на згради и индивидуални куќи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Глетување

 
Глетување на внатрешни површини до перфектен изглед на вашиот дом.
 
 
 
 
 
 
 

Молерај

 
Професионално молерисување со најквалитетни материјали за заштита на вашите внатрешни ѕидови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кошулица

 
Машинско поставување на кошулица на големи површини, за краток период. Квалитетно и ефикасно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Нашите услуги

 

Што Работиме

 
Градиме многу повеќе од само бетон и челик; градиме долгогодишни врски. Им помагаме на нашите клиенти со нивните проекти од концепт до завршување.
 
Нашиот тим за предконструкција им помага на сопствениците да го планираат својот проект со испорачување на точни буџети, развивање планови за извршување на проекти и креирање комуникациски план кој ги одржува вклучени сите засегнати страни.
 
Кога размислуваме за решенија за кој било од нашите проекти, нашиот пристап е едноставен... Да бидеме продуктивен партнер за време на фазата на предконструкција, да развиеме јасен план за извршување на проектот за да обезбедиме успех на проектот и одржуваме бескомпромисно ниво на квалитет во текот на завршувањето на проектот.
 
Blero fix работи на уникатни специјализирани проекти. Ова вклучува сè, од внатрешни и надворешни градби, до ревитализација на згради и проекти.