photo

Работно време: Пон-Петок 08-16

Вашата желба е наша обврска

Girl in a jacket

години искуство со тим од професионалци

Ја градиме вашата иднина

‘Blero-Fix’ е градежна компанија со големо искуство и професионален кадар. Се вбројува во една од поуспешните компании во нашата земја.

‘Blero-Fix’ брои вкупно 300 вработени, професионален кадар позади себе и има голем број на градежни објекти. Повеќе од 30 згради и околу 350 индивидуални куќи како и градбата на 5 вијадукти на делницата Кичево-Струга.

Во моментот коинвеститори во “Complex Planet”.

ВИ ТРЕБА ИДЕЈА И РЕАЛИЗАЦИЈА

Јавете ни се

+389 70 364 304

COMPLEX PLANET

Ако барате населба која се наоѓа меѓу зеленилото, градините и парковите каде што можете да прошетате за да станете едно со природата, или каде што вашите деца можат да играат и да се забавуваат, тогаш, Complex Planet ви нуди рекреативни места и зелени површини за да можат жителите да уживаат во целосното искуство на живеење близу до природата.

Нашиот фокус е на грижата и зачувувањето без да се наруши постојното зеленило на оваа област распространета на над 15 Hа, во неправилна форма, што дава можност за поделба на населбата на три дела глатко поврзани едни со други.

Girl in a jacket

SUPERIUM PORTA

Компаните „Блеро Фикс“ и „Валмир“ како докажани компании, се изведувачи во реализацијата на работата на овој прекрасен комплекс што ќе биде позициониран среде градот.

Овој уникатен комплекс, кој ќе го оживее градот, располага со урбана и современа архитектура и висок квалитет на градба со еколошки стандарди. Superium Gate нуди неколку типови на домување, трговски центар како и поврзани деловни простори во една структура. Оаза среде град, идеална за вашиот стан или канцеларија.

Girl in a jacket
photo

Добивајте новости

Loading
Your message has been sent. Thank you!